ΦΙΛΟΙ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Οι Φίλοι & Υποστηρικτές του Συνδέσμου Ιστορικών Καφέ Ευρώπης συμβάλλουν με καθοριστικό και ιδιαίτερο τρόπο στην ενδυνάμωση της παρουσίας του Συνδέσμου, όπως επίσης και στην οργάνωση και επικοινωνία των δραστηριοτήτων του.

Ευχαριστούμε θερμά τους Φορείς του Ελληνικού Δημοσίου, την Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το Δήμο Χανίων το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων  και το Ιστορικό Αρχείο Κρήτης για την παροχή της Αιγίδας τους και την υποστηρικτική τους διάθεση προς το Σύνδεσμο.

greeceΠεριφέρεια Κρήτης

greeceΠεριφεριακή Ενότητα Χανίων


Δήμος Χανίων

evexΕμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων


Ιστορικό Αρχείο Κρήτης


Ναυτικό Μουσείο Κρήτης


Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών & Μελετών
“Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος”
Οικία – Μουσείο Ελευθερίου Βενιζέλου


Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης

Ευχαριστούμε επίσης πολύ, όλους τους Φορείς Πολιτισμού για τη θερμή αποδοχή και υποστήριξη της ιδέας του Συνδέσμου.


Παγκρήτιος Σύλλογος Φίλων του Μίκη Θεοδωράκη


Ελληνο-Γαλλικός Σύλλογος Χανίων


Κέντρο Νεοκλασσικής Γλυπτικής “Νίκος Σοφιαλάκης”

logo-typo
Μουσείο Τυπογραφίας Γιάννη & Ελένης Γαρεδάκη


Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων

logo_greek

logo-pneuma
Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Χανίων


Σύλλογος Γυναικών Καλλιτεχνών Χανίων “ΙΡΙΣ”

Ιδιαίτερη ευχαριστήρια αναφορά, επιθυμούμε να εκφράσουμε και προς όλες τις Εταιρείες και τις Επιχειρήσεις που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον χορηγικής υποστήριξης του Συνδέσμου, καθώς η ουσιαστική ανταπόκριση είναι απαραίτητη και εξαιρετικά πολύτιμη σε κάθε στάδιο των δημιουργικών δραστηριοτήτων  του Συνδέσμου.


Χορηγός φιλοξενίας

Η συμβολή των Μέσων Επικοινωνίας & Ενημέρωσης στη διάδοση της ιδέας του Συνδέσμου Ιστορικών Καφέ Ευρώπης, υπήρξε εξαιρετικά σημαντική. Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε πολύ, όλες και όλους τους εκπροσώπους των ΜΜΕ του Έντυπου, Ηλεκτρονικού και Περιοδικού Τύπου για τη θερμή υποδοχή της ιδέας, την περαιτέρω διάδοσή της και τη δημιουργική συνεργασία μας.

Πολύ σύντομα, στην ενότητα θα φιλοξενούνται τα λογότυπα και άλλων ΜΜΕ – Χορηγών Επικοινωνίας που υποστηρίζουν την Επικοινωνία του Συνδέσμου.

37105880_409133286260512_8160773166201831424_n

Επίσης, εγκάρδια και ειλικρινά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις Φίλες και τους Φίλους, φυσικά πρόσωπα, που έχουν υποστηρίξει την ιδέα της δημιουργίας του Συνδέσμου εξ’ αρχής. Η εθελοντική προσφορά και η  συνεργασία εκ μέρους τους, συνέβαλαν και εξακολουθούν να συμβάλλουν σημαντικά σε κάθε στάδιο εξέλιξης και ενδυνάμωσης της πορείας του Συνδέσμου.

Θα χαρούμε πολύ να εκδηλώσετε ενδιαφέρον ενημέρωσης και συμμετοχής σε Δράσεις και Ενέργειες που οργανώνει ή συμμετέχει ο Σύνδεσμος.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον, τη συμμετοχή και τη συνεργασία εκ μέρους σας!

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να γίνετε μέλος του Συνδέσμου ως φίλος – υποστηρικτής, παρακαλούμε συμπληρώστε την αίτηση.

Σας ευχαριστούμε.

Αίτηση
Επιθυμείτε να γίνετε μέλος;