13 Φεβ Σειρά επισκέψεων του Ιδρυτή & Προέδρου του EHICA σε Ιστορικά Καφέ της Ελλάδας (Ιανουάριος – Φεβρουάριος 2020)

Σειρά επισκέψεων είχε ο Ιδρυτής & Πρόεδρος του EHICA, Βασίλης Σταθάκης, σε Ιστορικά Καφέ της Ελλάδας που είναι μέλη του Συνδέσμου Ιστορικών Καφέ Ευρώπης. Συγκεκριμένα ο κ. Σταθάκης ξεκίνησε το οδοιπορικό του από τα Τρίκαλα, όπου συνάντησε τον κ. Πάρη Κατσικερό, Ιδιοκτήτη του Ιστορικού Καφέ «Μεγάλο Καφενείο» το οποίο λειτουργεί από το 1840 και ήταν το αγαπημένο της αριστοκρατίας.

Ακολούθησε επίσκεψη στο Ιστορικό Καφέ «Λέσχη Κομοτηναίων», στην Κομοτηνή με τους ιδιοκτήτες του Καφέ Άντζελα και Χρήστο Δράκο.
Τέλος ο κ. Σταθάκης επισκέφθηκε το Ιστορικό Καφέ «Μεγάλο Καφενείο 1929» στην Άμφισσα, όπου συνομίλησε με τον Ιδιοκτήτη του, Παναγιώτη Ταλάντη.

Ο κ. Σταθάκης αναμένεται να επισκεφθεί όλα τα Ιστορικά Καφέ – μέλη του EHICA στη χώρα.

O Iδρυτής & Πρόεδρος του EHICA, Βασίλης Σταθάκης, με τον Πάρη Κατσικερό, Ιδιοκτήτη του Ιστορικού Καφέ «Μεγάλο Καφενείο» στην Τρίπολη.
Από την επίσκεψη του Ιδρυτή & Προέδρου του EHICA, Βασίλη Σταθάκη, στη Λέσχη Κομοτηναίων, στην Κομοτηνή!
Στη φωτογραφία από δεξιά, ο κ. Σταθάκης, με τους ιδιοκτήτες του Ιστορικού Καφέ “Λέσχη Κομοτηναίων”, Άντζελα και Χρήστο Δράκο.

Από την επίσκεψη στο «Μεγάλο Καφενείο 1929» στην Άμφισσα.
Ο Ιδρυτής & Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιστορικών Καφέ Ευρώπης, Βασίλης Σταθάκης, με τον ιδιοκτήτη του Καφέ, Παναγιώτη Ταλάντη.Επιθυμείτε να γίνετε μέλος;