13 Φεβ Επίσκεψη του Ιδρυτή & Προέδρου του EHICA, Βασίλη Σταθάκη, στο γραφείο της Προέδρου της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, Αικατερίνης Τζιτζικώστα (4.2.2020)

Ο Ιδρυτής & Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιστορικών Καφέ Ευρώπης (EHICA) Βασίλης Σταθάκης επισκέφθηκε στο γραφείο της την Πρόεδρο της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO Αικατερίνη Τζιτζικώστα, προκειμένου να την ενημερώσει για τις τελευταίες δράσεις και πρωτοβουλίες του EHICA.

Συγκεκριμένα ο κ. Σταθάκης ενημέρωσε την κα Τζιτζικώστα για την προσπάθεια του EHICA εγκαθίδρυσης της 8ης Απριλίου ως Παγκόσμιας Ημέρας Ιστορικών Καφέ και την προσκάλεσε –για τον λόγο αυτό- ως κεντρική ομιλήτρια στην σχετική εκδήλωση που θα γίνει στο Ιστορικό Καφέ «Κήπος», στα Χανιά, την 8η Απριλίου 2020.

Επίσης, ο κ. Σταθάκης μίλησε για την πρόοδο των εργασιών αναφορικά με τη φιλοξενία του 10ου διεθνούς forum «Πολιτιστικές Διαδρομές» του Συμβουλίου της Ευρώπης που θα διεξαχθεί στα Χανιά μεταξύ 7-9 Οκτωβρίου 2020, ενώ ενημέρωσε την κα. Τζιτζικώστα και για την φετινή επέτειο των 150 χρόνων του Ιστορικού Καφέ «Κήπος» που θα εορταστεί στα Χανιά.

Η κα. Τζιτζικώστα δήλωσε εντυπωσιασμένη από τις προόδους του Συνδέσμου και είπε χαρακτηριστικά ότι θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια του EHICA.

Ο Ιδρυτής & Πρόεδρος του EHICA Βασίλης Σταθάκης, με την Πρόεδρο του ελληνικού τμήματος της UNESCO Αικατερίνη Τζιτζικώστα, από την επίσκεψη στο γραφείο της


Επιθυμείτε να γίνετε μέλος;