28 Δεκ Επίσημη επίσκεψη του Ιδρυτή & Προέδρου του Συνδέσμου Ιστορικών Καφέ Ευρώπης (EHICA), Βασίλη Σταθάκη, με τον επίτιμο Επίτιμο Πρόξενο της Δημοκρατίας της Μολδαβίας στην Ελλάδα , Γιάννη Θεοδωρογλάκη (19.12.2019)

Επίσημη επίσκεψη είχε την Πέμπτη 19.12 ο Ιδρυτής & Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιστορικών Καφέ Ευρώπης (EHICA), Βασίλης Σταθάκης, με τον επίτιμο Επίτιμο Πρόξενο της Δημοκρατίας της Μολδαβίας στην Ελλάδα , Γιάννη Θεοδωρογλάκη.
Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση του κ. Θεοδωρογλάκη για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του EHICA, καθώς επίσης και για τη διεξαγωγή και διοργάνωση του 10ου διεθνούς συμβουλευτικού Forum “Πολιτιστικές Διαδρομές” του Συμβουλίου της Ευρώπης που θα διεξαχθεί στα Χανιά μεταξύ 7-9 Οκτωβρίου 2020.
Συγκεκριμένα ο κ. Σταθάκης ενημέρωσε τον κ. Θεοδωρογλάκη για την πορεία των προετοιμασιών του Συνεδρίου και τις συναντήσεις που είχε πρόσφατα με φορείς, αλλά και τον Εκτελεστικό Γραμματέα των “Πολιτιστικών Διαδρομών”, Στέφανο Ντομινιόνι. Επίσης στάθηκε ιδιαίτερα στη σημασία του Forum, το οποίο αναμένεται να φέρει στο προσκήνιο τα Χανιά, την Κρήτη, προωθώντας τον τουρισμό και την πολιτιστική επιχειρηματικότητα.
Από την πλευρά του ο κ. Θεοδωρογλάκης δήλωσε πως θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες του Συνδέσμου, καθώς επίσης και πως θα μεσολαβήσει προκειμένου να ενταχθούν Ιστορικά Καφέ της Μολδαβίας στον EHICA, τα οποία και θα συμμετάσχουν στην Πολιτιστική Διαδρομή “Δρόμος Ιστορικών Καφέ”, που αναμένεται να λάβει πιστοποίηση από το Συμβούλιο της Ευρώπης.

Από την επίσημη επίσκεψη του Ιδρυτή & Προέδρου του Συνδέσμου Ιστορικών Καφέ Ευρώπης (EHICA), Βασίλη Σταθάκη, με τον επίτιμο  Επίτιμο Πρόξενο της Δημοκρατίας της Μολδαβίας στην Ελλάδα , Γιάννη Θεοδωρογλάκη


Επιθυμείτε να γίνετε μέλος;