17 Δεκ Συνάντηση του Ιδρυτή και Προέδρου του EHICA, Βασίλη Σταθάκη, με τον Δήμαρχο Κισσάμου, Γιώργο Μυλωνάκη (13.12.2019)

Επίσημη συνάντηση είχε ο  Ιδρυτής και Πρόεδρος του EHICA, Βασίλης Σταθάκης, με τον Δήμαρχο Κισσάμου, Γιώργο Μυλωνάκη, την Παρασκευή 13.12 στο Δημαρχείο Κισσάμου.
Αφορμή της συνάντησης ήταν το Διεθνές Forum “Πολιτιστικές Διαδρομές” του Συμβουλίου της Ευρώπης που θα διεξαχθεί στα Χανιά μεταξύ 7-9 Οκτωβρίου 2020.  Συγκεκριμένα ο κ. Σταθάκης ενημέρωσε ενδελεχώς τον Δήμαρχο Κισσάμου για την πορεία των προετοιμασιών του Συνεδρίου και τις συναντήσεις που είχε πρόσφατα με φορείς, αλλά και τον Εκτελεστικό Γραμματέα των “Πολιτιστικών Διαδρομών”, Στέφανο Ντομινιόνι. 

Από την πλευρά του ο κ. Μυλωνάκης δεσμεύθηκε ότι θα βοηθήσει με κάθε τρόπο τη διεξαγωγή του σημαντικότατου αυτού Forum που αναμένεται να φέρει στα Χανιά, στην Κρήτη περισσότερους από 400 συνέδρους από τουλάχιστον 55 χώρες.
Μάλιστα, δεδομένου του ότι το 2020 συμπληρώνονται τα 10 χρόνια του θεσμού, το Διεθνές Συμβουλευτικό Forum του 2020 αναμένεται να έχει τεράστια επιτυχία, συμμετοχή και πολλές εκπλήξεις!
Αξίζει να σημειωθεί ότι το 10ο Διεθνές Συμβουλευτικό Forum “Πολιτιστικές Διαδρομές” του Συμβουλίου της Ευρώπης θα τελεί υπό την Αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας, συγχρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Χανίων και το Εμπορικό και Βιομηχανική Επιμελητήριο Χανίων και έχει την επ;iσημη υποστήριξη των Υπουργείων Πολιτισμού & Αθλητισμού, Παιδείας, Τουρισμού, αλλά και του ΕΟΤ.
Από τη συνάντηση του Ιδρυτή και Προέδρου του EHICA, Βασίλη Σταθάκη, με τον Δήμαρχο Κισσάμου, Γιώργο Μυλωνάκη, την Παρασκευή 13.12 στο Δημαρχείο Κισσάμου.


Επιθυμείτε να γίνετε μέλος;