17 Δεκ Επίσκεψη του γ.γ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα στο Ιστορικό Καφέ Κήπος (14.12.2019)

Το Ιστορικό Καφέ “Κήπος” επισκέφθηκε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, το περασμένο Σάββατο. Ο κ. Κουτσούμπας ξεναγήθηκε στους χώρους του Καφέ από τον Οικοδεσπότη του Ιστορικού Καφέ “Κήπος”,  Ιδρυτή και Προέδρου του EHICA, Βασίλη Σταθάκη, ο οποίος ενημέρωσε τον γ.γ. για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Συνδέσμου Ιστορικών Καφέ Ευρώπης.
Ο κ. Σταθάκης μίλησε εκτενώς με τον κ. Κουτσούμπα και όσον αφορά στο Διεθνές Συμβουλευτικό Forum των “Πολιτιστικών Διαδρομών” που θα διεξαχθεί στα Χανιά μεταξύ 7-9 Οκτωβρίου 2020. Συγκεκριμένα ο κ. Σταθάκης ενημέρωσε τον κ. Κουτσούμπα για την πορεία των προετοιμασιών του Συνεδρίου και τις συναντήσεις που είχε πρόσφατα με φορείς, αλλά και τον Εκτελεστικό Γραμματέα των “Πολιτιστικών Διαδρομών”, Στέφανο Ντομινιόνι. Επίσης στάθηκε ιδιαίτερα στη σημασία του Forum, το οποίο αναμένεται να φέρει στο προσκήνιο τα Χανιά, την Κρήτη, προωθώντας τον τουρισμό και την πολιτιστική επιχειρηματικότητα.
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας είπε στον κ. Σταθάκη ότι έχει την αμέριστη υποστήριξή του και πως θα σταθεί αρωγός στο Διεθνές Συνέδριο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το 10ο Διεθνές Συμβουλευτικό Forum “Πολιτιστικές Διαδρομές” του Συμβουλίου της Ευρώπης έχει την Αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας και την υποστήριξη των Υπουργείων Πολιτισμού & Αθλητισμού, Παιδείας, Τουρισμού και του ΕΟΤ.
Ο γ.γ της Κ.Ε του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, με τον Ιδρυτή και Πρόεδρο του Συνδέσμου Ιστορικών Καφέ Ευρώπης (EHICA) κατά την επίσκεψη στο Ιστορικό Καφέ “Κήπος”


Επιθυμείτε να γίνετε μέλος;