29 Σεπ Επίσκεψη του Συνδέσμου στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Πολιτιστικών Διαδρομών και συνάντηση συνεργασίας με τον κ. Stefano Dοminioni, Διευθυντή EICR και Εκτελεστικό Γραμματέα της Διευρυμένης Μερικής Συμφωνίας για τις Πολιτιστικές Διαδρομές- Λουξεμβούργο 29.09.2016

Συνάντηση συνεργασίας πραγματοποιήθηκε μεταξύ του κ. Stefano Dοminioni, Διευθυντή του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Πολιτιστικών Διαδρομών και των εκπροσώπων του Συνδέσμου Ιστορικών Καφέ Ευρώπης, κ. Βασίλη Σταθάκη, Πρόεδρο και κα. Δήμητρα Δονδώρου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας, στην έδρα του Ινστιτούτου στο Λουξεμβούργο.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Dominioni για την εγκάρδια φιλοξενία και ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια της συνάντησής μας, για τη θερμή υποδοχή των στόχων και των δραστηριοτήτων του Συνδέσμου, όπως επίσης και για την παροχή της απαραίτητης πληροφόρησης που αφορά στα θέματα πιστοποιήσεων πολιτιστικών διαδρομών από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Πολιτιστικών Διαδρομών του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Επίσης η πρόσκληση εκ μέρους του κ. Dominioni για συμμετοχή του Συνδέσμου στο φετινό, 6ο Συμβουλευτικό Φόρουμ “Πολιτιστικές Διαδρομές” του Συμβουλίου της Ευρώπης, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Βίλνιους της Λιθουανίας, στις 26 και 27 Οκτωβρίου 2016, αποτέλεσε ένα εξαιρετικά τιμητικό γεγονός για το Σύνδεσμο και εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες που μας προσφέρθηκε η δυνατότητα για την συμμετοχή σε ένα τόσο σημαντικό πανευρωπαϊκό πολιτιστικό γεγονός.

untitled


Επιθυμείτε να γίνετε μέλος;