05 Δεκ Ο Σύνδεσμος Ιστορικών Καφέ Ευρώπης (ΕΗΙCA) στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες – Συναντήσεις με τον Αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου & Ευρωβουλευτές – Καλωσόρισμα του Ιστορικού Καφέ Le Cirio στον EHICA – Συνάντηση με την Πρόεδρο του Ελληνικού Τμήματος της UNESCO κα. Κατερίνα Τζιτζικώστα (25.11- 30.11)

Στις Βρυξέλλες μετέβη την εβδομάδα (25.11- 28.11) ο EHICA και ο Ιδρυτής και Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Βασίλης Σταθάκης, καλεσμένοι του ευρωβουλευτή κ. Γιώργου Γραμματικάκη, προκειμένου να παρακολουθήσουν εκδήλωση στο Ευρωκοινοβούλιο, αλλά και να έχουν συναντήσεις με ευρωβουλευτές με στόχο την ενημέρωσή τους σχετικά με τις νεότερες δραστηριότητες του EHICA.
 
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ο κ. Σταθάκης είχε την ευκαιρία να βρεθεί και να συνομιλήσει με τον Αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου  κ. Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Συνδέσμου Ιστορικών Καφέ Ευρώπης, ενώ δήλωσε παράλληλα πως θα βρίσκεται αρωγός στις προσπάθειες του EHICA.
 
Επίσης, ο κ. Σταθάκης είχε συνάντηση με την ανεξάρτητη ευρωβουλευτή κα. Σοφία Σακοράφα, η οποία στηριζει κάθε δράση του EHICA. Η κα. Σακοράφα μάλιστα, δήλωσε για ακόμα μια φορά την πρόθεσή της να βοηθήσει με κάθε τρόπο τις μελλοντικές ενέργειες και πρωτοβουλίες του Συνδέσμου Ιστορικών Καφέ Ευρώπης.
 
Ο κ. Σταθάκης είχε – όπως ήταν φυσικό – και κατ΄ιδίαν συζητήσεις με τον ευρωβουλευτή κ. Γιώργο Γραμματικάκη, ο οποίος ήταν από την αρχή, ένθερμος υποστηρικτής του ΕΗΙCA και των στόχων του.
 
Tέλος, στο ταξίδι του στις Βρυξέλλες, ο EHICA είχε τη χαρά και την τιμή να καλωσορίσει ως νέο μέλος του Συνδέσμου το Ιστορικό Καφέ Le Cirio, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά των Βρυξελλών και έχει ιστορία που ξεκινά από το 1886! Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες είναι το παλαιοτερο των Βρυξελλών. 
 
Κατά την επιστροφή του στην Αθήνα, ο κ. Σταθάκης είχε συνάντηση με την Πρόεδρο του ελληνικού τμήματος της UNESCO, κα. Αικατερίνη Τζιτζικώστα, προκειμένου να την ενημερώσει για τα νεότερα σχετικά με τις δράσεις και πρωτοβουλίες του Συνδέσμου Ιστορικών Καφέ Ευρώπης.
Ο Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου  κ. Δημήτρης Παπαδημούλης με τον Ιδρυτή και Πρόεδρο του EHICA κ. Βασίλη Σταθάκη
Ο ευρωβουλευτής κ. Γιώργος Γραμματικάκης με τον Ιδρυτή και Πρόεδρο του EHICA κ. Βασίλη Σταθάκη
Η ανεξάρτητη ευρωβουλευτής κα. Σοφία Σακοράφα με τον Ιδρυτή και Πρόεδρο του EHICA κ. Βασίλη Σταθάκη
Η Πρόεδρος του ελληνικού τμήματος της UNESCO, κα. Αικατερίνη Τζιτζικώστα με τον Ιδρυτή και Πρόεδρο του EHICA κ. Βασίλη Σταθάκη
Ο ιδιοκτήτης του Ιστορικού Καφέ Le Cirio κ. Daniel Parmiggiano με τον Ιδρυτή και Πρόεδρο του EHICA κ. Βασίλη Σταθάκη


Επιθυμείτε να γίνετε μέλος;