20 Αυγ Συζητήσεις για την πρόοδο του “Δρόμου Ιστορικών Καφέ” και του Διεθνούς Συνεδρίου των Πολιτιστικών Διαδρομών του ΣτΕ που θα γίνει στα Χανιά 7-9 Οκτωβρίου 2020

Συζητήσεις σχετικά με  την πρόοδο του “Δρόμου Ιστορικών Καφέ” και του Διεθνούς Συνεδρίου των Πολιτιστικών Διαδρομών του ΣτΕ που θα γίνει στα Χανιά 7-9 Οκτωβρίου 2020 είχαν κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης η Αυτού Εξοχότητα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, ο υφυπουργός Παιδείας Βασίλης Διγαλάκης, και ο Ιδρυτής & Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιστορικών Καφέ Ευρώπης κ. Βασίλης Σταθάκης.
Όλοι, συναντήθηκαν σε δεξίωση που ακολούθησε των αποκαλυπτηρίων ανδριάντα του Μακαριστού Μητροπολίτη Κισσάμου και Σελίνου κυρού Ειρηναίου Γαλανάκη & της ανακήρυξης του ΠτΔ ως επίτιμου δημότη Κισσάμου.
Εκεί είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Ιδρυτή και Πρόεδρο του EHICA Βασίλη Σταθάκη για την πορεία των εργασιών που αφορούν στο Διεθνές Συνέδριο των “Πολιτιστικών Διαδρομών” του Συμβουλίου της Ευρώπης που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 7-9 Οκτωβρίου 2020 στα Χανιά της Κρήτης, αλλά και για την πορεία του φακέλου του “Δρόμου Ιστορικών Καφέ”, ο οποίος αποτελεί ελληνική πρωτοβουλία και ιδέα του EHICA, βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να κατατεθεί προς πιστοποίηση στο Συμβούλιο της Ευρώπης.
Στη φωτογραφία από αριστερά: Η Αυτού Εξοχότητα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο Δήμαρχος Κισσάμου κ. Θοδωρής Σταθάκης και ο Ιδρυτής & Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιστορικών Καφέ Ευρώπης κ. Βασίλης Σταθάκης.



Επιθυμείτε να γίνετε μέλος;